Carrito

Tu carrito está vacío.

Actividades

Dissabte dia 16 de desembre a partir de les 17.00h


Estimats petits aventurers!


Esteu a punt per submergir-vos en l'emocionant món de Pokémon? Us donem la benvinguda a un dia ple de diversió, estratègia i amistat en el nostre esdeveniment especial de Pokémon TCG!

Què podeu esperar? L'oportunitat de convertir-vos en un Mestre Pokémon! Cada participant rebrà un regal màgic: la seva pròpia baralla de Pokémon TCG. Aquesta baralla conté Pokémon poderosos, entrenadors astuts i energia per alimentar les seves habilitats!

Durant l'esdeveniment, els nostres experts Pokémon estaran disponibles per ensenyar les regles del joc i les estratègies per convertir-se en un autèntic entrenador Pokémon. Aprendran a construir les seves pròpies baralles, a desafiar altres entrenadors i a intercanviar cartes per fer els seus equips més poderosos.

La màgia de Pokémon TCG no s'atura aquí. Aquest joc no només fomenta la diversió i la creativitat, sinó que també promou habilitats essencials com la concentració, el pensament estratègic i el treball en equip. A més, és una excel·lent oportunitat per a fer nous amics i compartir aventures.

Al final de l'esdeveniment, els nens podran endur-se la seva baralla de Pokémon TCG a casa, llestos per emprendre la seva pròpia aventura Pokémon! I, pels adults, aquest és el moment perfecte per unir-se als seus fills en aquest emocionant viatge, perquè Pokémon TCG és un joc que uneix a famílies i amics!

Així que, prepareu-vos per atrapar la diversió i unir-vos a la comunitat de Pokémon. Us esperem al nostre esdeveniment de Pokémon TCG per una experiència plena de diversió i amistat! Explorem el món junts i siguem els millors entrenadors Pokémon!


Ens veiem al camp de batalla, entrenadors!


Per assegurar lloc, recomanem enviar un correu electrònic a homoludicusgranollers@gmail.com.